Dizajniramo i izrađujemo Web trgovine modernog izgleda, jednostavne za krajnjeg kupca no isto tako jednostavne i za korisnika odnosno vlasnika koji će njome upravljati.

DIZAJN WEB SHOPA

Web shop
ćemo dizajnirati po Vašim željama i idejama, a u skladu sa aktulanim web trendovima te njegov dizajn dalje uklopiti u funkcionalnost web trgovine.

IZRADA WEB SHOPA

Web shopovi koje izradimo su intuitivni za kupca, lako i brzo se u njemu pronalazi traženo te je proces kupnje krajnje pojednostavljen, a kupnja se obavlja brzo u nekoliko koraka. Kategorizaciju Shopa uspostavljamo također prema Vašim potrebama i željama.

Shop izrađujemo u naprednom i fleksibilnom CMS sustavu, prilagođavamo ga Vašim potrebama, a nakon izrade vrlo lako sami preuzimate njegovo upravljanje i uređivanje. Vrlo je jednostavna objava i uređivanje proizvoda, kategorija, raznih akcija i promocija te svih ostalih sadržaja na stranicama kao i upravljanje narudžbama, plaćanjima te ostala administracija Web trgovine.

SEO OPTIMIZACIJA WEB SHOPA

Vaš Web shop u svakom koraku dizajna i izrade optimiziramo za tražilice i brinemo da postigne i održi dobru poziciju i ugled na Google-u i ostalim pretraživačima.

FUN FACT

Web shopovi nisu namještaj da odete u trgovinu i odaberete onaj koji Vam se najviše sviđa. Kao što je svatko od nas jedinstvena osoba, tako je i svaki posao jedinstven sa potrebom jedinstvene web trgovine po svojoj mjeri.

POSTAVITE DODATNA PITANJAPOKRENITE VAŠ WEB SHOP

  Web usluge i grafičke usluge - Sve